Christina IversenStudio

 “For mig er koppen kommet til, fordi jeg synes man skal sætte sig ned og nyde en god kop kaffe. Vi skal blive bedre til at sænke tempoet og passe på os selv i hverdagen, og som regel kan helt små ting gøre en kæmpe forskel.”

For at sænke tempoet i en travl tilværelse, har det været vigtigt for Christina med små pauser i hverdagen. “Jeg passer på mig selv ved at tage mine åndehuller. Jeg startede med at vinterbade for omkring seks år siden, og jeg tror ret hurtigt, at jeg fandt ud af, at havet kan noget helt særligt for mig. Det giver mig ro.”

“Jeg læste om udtrykket havterapi, kan jeg huske. Det har jeg taget til mig, og det er ligesom blevet min ting. Det der med at tage en halv time ud for at hoppe i det kolde vand. Det er den vildeste luksus. Det kan også bare være at gå en tur ved vandet midt om formiddagen. Alene at mærke sandet og stenene under sine fødder. Det er en jordbundethed på en helt anden måde.”

“En dag ligger der en konkylie ved min fod, og jeg kigger på den og tænker med det samme, at jeg må lave en konkyliekop.”

Christina Iversen Studio

Havterapi og bæredygtigt velvære. Christina Iversen Studio er et livsstilsmagasin med kærlighed til naturen og havet i særdeleshed.
Et univers hvor æstetik møder håndværk.

Bæredygtig velvære i form af dansk produktion og produkter skabt med tanke på ro og nydelse – nu og længe.
Christina Iversen Studio er stiftet af Christina Iversen i 2020. Det er et kreativt univers med fokus på havterapi og bæredygtigt velvære. I samarbejde med kunstner og keramiker Dorte Kristoffersen designer og producerer Christina Iversen Studio keramik med inspiration fra havet, og alle produkter produceres i Danmark
Du kan følge med på rejsen og udforske Christina Iversen Studio på Instagram under navnet @christina_iversen_studio

Sea therapy and sustainable well-being. Christina Iversen Studio is a lifestyle magazine with a love of nature and the sea in particular.

A universe where aesthetics meets craftsmanship.

Sustainable well-being in the form of Danish production and products created with peace and enjoyment in mind – now and for a long time.

Se produkter
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Back to Top

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. 

Product has been added to your cart